بلاگ اینورس
  • خانه
  • مقالات
    • گرافیک دیزاین

      روز جهانی آرتیست از اینورس یک میلیون تومن…

  • اخبار
  • بوت‌کمپ
  • وبسایت مدرسه اینورس

قیمت‌ها رو به گذشته برگردوندیم

منتورشیپ دوره‌های اینورس چیه و چطور کار می‌کنه؟

گزارش سالانه اینورس؛ اتفاقات و دستاوردهای سال ۱۴۰۳

بوت‌کمپ

در بوت‌کمپ موشن دیزاین اینورس چه گذشت؟

بوسیله اینورس ۲۴ آذر ۱۴۰۲
نوشته شده توسط اینورس ۲۴ آذر ۱۴۰۲

دومین بوت‌کمپ مدرسه اینورس با موضوع موشن‌دیزاین برگزار شد. این بوت‌کمپ در ۱۴ روز بصورت آنلاین و حضوری و با شرکت ۱۱ تیم زیر نظر منتورها، امیرحسام میرصادقی و ایمان یاری برگزار شد. در این بوت‌کمپ هنرجویان یک پروژه حرفه‌ای موشن‌دیزاین رو از صفر تا ۱۰۰ اجرا کردن.

چرا بوت‌کمپ؟
ما در اینورس همیشه تلاش کردیم که محتوا آموزشی بروز و مناسب ورود هنرجویان به بازار کار طراحی کنیم. اما مهم‌تر از بروزرسانی همیشگی دوره‌ها، بروز نگه داشتن مسیر، روند و مدل آموزشی ماست. بوت‌کمپ‌ یک متد آموزشی جدیده که بصورت حضوری، فشرده و تخصصی برگزار میشه.. چنین اتفاقی پیش از این در ایران نیفتاده و ما در اینورس خیلی خوشحالیم که جلودار این مسیر هستیم و این متد آموزشی رو به بازار معرفی کردیم.

در بوت‌کمپ موشن دیزاین چه گذشت؟؟
بخش آنلاین با مروری بر آموزه‌های دوره‌های افترافکت، انیمیت و موشن گرافیک شروع شد. بعد از اون درباره انجام پروژه موشن‌دیزاین بصورت واقعی از نحوه ایده‌پردازی، اجزای مختلف پروژه، استانداردها و pipelineها صحبت شد. در ادامه هنرجوها زیر نظر منتورهای بوت‌کمپ گروه‌بندی شدن و برای هر گروه موضوعی در نظر گرفته شد. موضوعات بر اساس نیاز بازار، علاقه‌هنرجویان و ترندهای بازار جهانی در سه بخش موشن دیزاین تبلیغاتی، تیتراژ فیلم و موزیک ویدیو تعریف شدن. هنرجوها بر اساس استانداردهای اجرای یک پروژه موشن‌دیزاین روی فیلمنامه، سیناپس، استوری‌بردها و استایل فریم‌ها کار کردن.

در بخش حضوری هنرجویان در ابتدا تصویرسازی، مدلسازی سه‌بعدی و استایل‌فریم‌های پروژه رو نهایی کردن. بعد از اون بسته به بریف پروژه  وارد مرحله کامپوزیت، تایپوگرافی، صداگذاری، انیمیت و در کنار هم قراردادن پلان‌ها و در نهایت کار بر روی لوک نهایی شدن. روز آخر به اصلاحات نهایی و خروجی گرفتن و همینطور آماده‌سازی ارائه‌ها و آماده شدن برای روز اختتامیه گذشت.

روز اختتامیه و ارائه پروژه‌ها
اختتامیه بوت‌کمپ موشن دیزاین روز ۳ آذر در مرکز همایش‌های بین‌المللی رایزن برگزار شد و هر تیم در چند دقیقه از فرآیند کار در بوت‌کمپ صحبت کردن و در انتها هم پروژه‌شون رو نمایش دادن. در این برنامه مدرسین اینورس، متخصصین تبلیغات، بازاریابی و برندینگ، مدیران کسب و کارهای مختلف و همینطور خبرنگاران حضور داشتند و نتیجه کار هنرجویان را از نزدیک مشاهده کردند. این برنامه موقعیتی عالی برای شبکه‌سازی و شناخته شدن هنرجویان بود تا بتونن هرچه زودتر وارد بازار کار بشن.

بوت‌کمپ موشن‌دیزاین در رسانه‌ها و خبرگزاری‌های مختلف هم پوشش داده شد.
دیجیاتو
ایسنا
خبرآنلاین
تابناک

خروجی نهایی هنرجویان بوت‌کمپ موشن‌دیزاین
در یوتیوب اینورس از هنرجویان بوت‌کمپ درباره تجربه‌شون بشنوید و خروجی نهایی‌شون رو ببینید.

رزرو بوت‌کمپ بعدی موشن‌دیزاین
اگر نتونستید در این برنامه شرکت کنید، نگران نباشید. از طریق لینک زیر می‌تونید برای شرکت در بوت‌کمپ‌های بعدی رزرو کنید. فراموش نکنید که برای شرکت در بوت‌کمپ‌ها باید دوره‌های آنلاین اینورس رو گذرونده باشید.

رزرو در بوت‌کمپ‌ها

رودمپ یادگیری موشن‌دیزاین
اگر به حوزه موشن گرافیک علاقه دارید، از طریق لینک زیر می‌تونید رودمپ آموزشی این حوزه رو بصورت رایگان دریافت کنید:

رودمپ یادگیری موشن دیزاین
۰ نظر
3
TwitterWhatsappTelegramEmail

Related Posts

در بوت‌کمپ طراحی محصول اینورس چه گذشت؟

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

در بوت‌کمپ استاپ موشن اینورس چه گذشت؟

۶ شهریور ۱۴۰۱

نظر خود را ثبت کنید Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

آخرین مطالب

  • قیمت‌ها رو به گذشته برگردوندیم

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۴
  • منتورشیپ دوره‌های اینورس چیه و چطور کار می‌کنه؟

    ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
  • گزارش سالانه اینورس؛ اتفاقات و دستاوردهای سال ۱۴۰۳

    ۵ فروردین ۱۴۰۴
  • تغییر در مهلت دسترسی به دوره‌های اینورس

    ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
  • درخشش انیمیشن کوتاه برنده اسکار: «در سایه سرو»

    ۱۳ اسفند ۱۴۰۳

شبکه‌های اجتماعی اینورس

Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin Youtube Telegram
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Linkedin
  • Youtube
  • Telegram
بلاگ اینورس
  • خانه
  • مقالات
    • گرافیک دیزاین

      روز جهانی آرتیست از اینورس یک میلیون تومن…

  • اخبار
  • بوت‌کمپ
  • وبسایت مدرسه اینورس