بلاگ اینورس
  • خانه
  • مقالات
    • گرافیک دیزاین

      روز جهانی آرتیست از اینورس یک میلیون تومن…

  • اخبار
  • بوت‌کمپ
  • وبسایت مدرسه اینورس

قیمت‌ها رو به گذشته برگردوندیم

منتورشیپ دوره‌های اینورس چیه و چطور کار می‌کنه؟

گزارش سالانه اینورس؛ اتفاقات و دستاوردهای سال ۱۴۰۳

اخبار

یه تقاطع، دو روز، سه ورکشاپ! (گزارش اولین برنامه از ورکشاپ‌های The CROSS)

بوسیله اینورس ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
نوشته شده توسط اینورس ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
گزارش اولین برنامه CROSS اینورس

بعضی تجربه‌ها هستن که توی یه ویدیو، یه کتاب، یا حتی یه دوره‌ی آموزشی خلاصه نمی‌شن. بعضی تجربه‌ها رو باید از نزدیک دید، لمس کرد، به جزئیاتشون دقت کرد، باهاشون تعامل کرد و توی مسیرشون قدم برداشت. سری ورکشاپ‌های The CROSS قراره همچین فضایی باشن؛ فضایی که یادگیری، فقط شنیدن نیست، بلکه دیدنه، درک کردنه و تجربه کردن.

بعد از چند سال فاصله پساکرونا از ورکشاپ‌های حضوری، اولین برنامه‌ The CROSS توسط مدرسه اینورس و در همکاری با شتاب‌دهنده تخصصی ویکست برگزار شد؛ یه تجربه‌ زنده که مرز بین آموزش، تخصص و اجرا رو کنار زد. تجربه‌ فضایی که شرکت‌کننده‌ها نه فقط تماشاچی، بلکه بخشی از فرآیند بودن. فضایی که همیشه جاش رو توی مسیرهای آموزشی ایران خالی می‌دیدیم.

اما چیزی که این برنامه رو خاص‌تر کرد، حضور پرشور آدم‌هایی بود که از نقاط مختلف خودشون رو به این برنامه رسونده بودن. افرادی که فقط برای این تجربه‌ی بی‌واسطه، برای دیدن از نزدیک و یاد گرفتن از حرفه‌ای‌هایی که توی پروژه‌های جهانی کار کردن، این مسافت رو طی کردن تا توی این نقطه‌ی تلاقی کنار هم باشن.دو روز، سه ورکشاپ، و مسیری که تازه شروع شده. تجربه‌های بعدی، موضوعات تازه و فرصت‌های جدیدی تو راهن که برای تجربه کردنشون کنار شما، هیجان‌زده‌ایم.

روز اول: جلوه‌های ویژه، از پشت‌صحنه تا روی صحنه

تصویری که توی فیلم‌های سینمایی می‌بینیم، فقط یه کادر از خروجی نهاییه. اما خوب می‌دونیم که پشت هر صحنه‌ی VFX، ساعت‌ها برنامه‌ریزی، فیلم‌برداری، مدل‌سازی و کامپوزیت وجود داره. توی اولین ورکشاپ، این فرآیند به‌جای اینکه طی یه ویدیو تحلیل بشه، جلوی چشم شرکت‌کننده‌ها اجرا شد.

همچنین بخوانید: مسترکلاس جرات فیلم‌ سازی؛ کارگاهی برای فیلمسازان آینده

شروع با فیلم‌برداری و آنالیز صحنه‌ها

در ابتدای این ورکشاپ، شایان خلیل‌بیگی، عکاس و فیلم‌بردار باتجربه، با نمایش پلان‌ها و بررسی فیلم‌برداری‌های از پیش آماده‌شده، نشون داد که چطور ترکیب نور، دوربین و زاویه‌های درست، روی مراحل بعدی جلوه‌های ویژه تأثیر می‌ذاره. این که چطور پروژه‌ای درست از آب و گل درمیاد که تخصص‌های مختلفی رو با تعادل و توازن توی خودش داشته باشه.

دو تخصص، هم‌زمان در کنار هم

بعد از اون، مازیار شریفیان، که سال‌ها تو استودیو MPC و The Mill روی پروژه‌های بین‌المللی و هالیوودی کار کرده، با همراهی فراز صیادی اسکویی، طراح سه‌بعدی خلاق و برنده جشنواره Black & White، فرآیند جلوه‌های ویژه رو به‌صورت زنده اجرا کردن. یکی از زاویه‌ی کامپوزیت و پردازش جلوه‌های ویژه، و اون یکی از دیدگاه مدل‌سازی سه‌بعدی. این همکاری، یه نمونه‌ زنده از پروسه‌ای بود که توی پروژه‌های بزرگ اتفاق می‌افته؛ همراهی تخصص‌های مختلف برای خلق یه تصویر حرفه‌ای و نهایی.

جزئیات مهم، از طراحی لباس تا اجرا

این فرآیند فقط به جزئیات دیجیتال محدود نشد. میثم ندیم و برند سایرفان، طراحی و ارائه‌ی لباس‌های بخش Live Action رو برعهده داشتن تا تجربه‌ی ورکشاپ تا جای ممکن به شرایط واقعی یه پروژه‌ی VFX نزدیک بشه. همچنین، ایجاد فضایی آزاد و تعاملی، به شرکت‌کننده‌ها اجازه داد که تو تقاطع اجرای این پروژه پرسش‌هاشون رو مطرح کنن و پاسخ و راهکارِ در لحظه دریافت کنن.

روز دوم: از روایت در انیمیشن تا تلفیق هنر و تکنولوژی

روز دوم The CROSS، فرصتی شد برای بررسی روایت و تکنیک در انیمیشن و تلفیق هنر دستی با تکنولوژی‌های جدید.

اکران و تحلیل انیمیشن Tomorrow 

فیلم کوتاه Tomorrow، ساخته‌ی آریاسب فیض و محصول استودیو Badstache، از اون پروژه‌های مستقلی بود که تونست از مرزهای ایران عبور کنه، به جشنواره‌های جهانی مثل Silk Road و Foyle راه پیدا کنه و حتی واجد شرایط اسکار بشه. بعد از اکران خصوصی، آریاسب درباره‌ی فرآیند ساخت، چالش‌های فنی، طراحی بصری، شخصیت‌پردازی و مسیر رسیدن این اثر به استانداردهای بین‌المللی صحبت کرد. این ورکشاپ یه نمونه‌ی زنده از این بود که چطور یه ایده‌ی شخصی و مستقل، می‌تونه به زبانی جهانی تبدیل بشه و توی جشنواره‌های معتبر دیده بشه.

با پرتره‌سازی تعاملی، هنر و هوش مصنوعی تو یه مسیر قرار گرفتن

ورکشاپ سوم، فرصتی بود برای دیدن اتصال هنر کلاسیک و ابزارهای دیجیتال امروزی. علی کیانی امین، کانسپت آرتیست حرفه‌ای، با تجربه‌ی همکاری در پروژه‌های بین‌المللی و انتشار آثار در نشریاتی مثل Imagine FX، ورکشاپ سوم رو با ارائه‌ای پیروی هنر و خلق اثر شروع کرد و در ادامه با طراحی پرتره‌ی یکی از شرکت‌کننده‌ها به انتخاب جمع، رنگ متفاوتی به این ورکشاپ بخشید. بعد از تکمیل این طراحی، سعید شاه‌محمدی، دیجیتال آرتیست با استعدادی که تجربه نمایش آثار دیجیتال در نمایشگاه‌های نیویورک، رم و لندن رو تو کارنامه‌ش داره، با استفاده از هوش مصنوعی، اون پرتره رو گسترش داد و بهش هویت و جزئیات بیشتری اضافه کرد. شرکت‌کننده‌ها هم از نزدیک این فرآیند رو دنبال کردن، ایده‌هاشون رو به اشتراک گذاشتن و تعاملشون، بخشی از تکامل تصویر شد.

همچنین بخوانید: فصل جدید اینورس، با آموزش «هوش مصنوعی»

برنامه The CROSS، نقطه‌ تلاقی تخصص، تجربه و تکنولوژی

طرح سلسله ورکشاپ‌های The CROSS از یه ایده‌ی ساده شکل گرفت: یادگیری زمانی عمیق‌تر می‌شه که از فضای کلاس‌های سنتی بیرون بیاد و به یه تجربه‌ زنده تبدیل بشه. تجربه‌ای که در اون، آموزش فقط انتقال اطلاعات نیست، بلکه فرصتیه برای دیدن، لمس کردن، تحلیل کردن و گفت‌وگو با حرفه‌ای‌هایی که همین مسیر رو تا عرصه‌های جهانی طی کردن.

در این ورکشاپ‌ها، شرکت‌کننده‌ها فقط مخاطب نبودن، بلکه جزئی از فرآیند شدن. این یعنی تعامل زنده، یعنی سوال‌هایی که بلافاصله مطرح و پاسخ داده می‌شدن، یعنی بررسی تصمیم‌های خلاقانه‌ی آنی و یعنی تجربه‌ی فرآیندهای اجرایی درست مثل دنیای واقعی. The CROSS برای این طراحی شده که فاصله بین تخصص‌های مختلف کم بشه، دیوار بین هنرجوها و حرفه‌ای‌های صنعت فرو بریزه و شکاف بین آموزش و اجرا، جای خودش رو به یه مسیر پیوسته بده.

تو این برنامه، تخصص‌های مختلف کنار هم قرار می‌گیرن. همکاری بین یه فیلم‌بردار، یه متخصص جلوه‌های ویژه و یه مدل‌ساز سه‌بعدی رو توی ورکشاپ VFX دیدیم. نقش روایت و سبک در موفقیت جهانی یه فیلم مستقل رو توی ورکشاپ انیمیشن بررسی کردیم. و توی ورکشاپ پرتره‌سازی، دیدیم که چطور ترکیب هنر کلاسیک و هوش مصنوعی، مرزهای جدیدی برای خلاقیت باز می‌کنه.

مسیر The CROSS اینجا تموم نمی‌شه. با موضوعات تازه، متخصصینی که دیدگاه‌های جدیدی رو بهمون نشون می‌دن و فضایی که هر بار شکل تازه‌ای به خودش می‌گیره، این تجربه رو ادامه می‌دیم. تقاطع بعدی، قراره کدوم مسیرها رو به هم وصل کنه؟ بهمون بگید دوست دارید ورکشاپ بعدی روی چه موضوعات و رشته‌هایی متمرکز باشه. این تقاطع برای شما شکل گرفته و در کنار خود شماست که این مسیر رو می‌سازیم.

مقصد بعدی؟ انتخاب با شما!

تو نظرسنجی زیر شرکت کنید و بهمون بگید دوست دارید موضوع The CROSS بعدی چی باشه.

تقاطع بعدی کجاست؟

۰ نظر
0
TwitterWhatsappTelegramEmail

Related Posts

قیمت‌ها رو به گذشته برگردوندیم

۳۱ فروردین ۱۴۰۴

منتورشیپ دوره‌های اینورس چیه و چطور کار می‌کنه؟

۲۶ فروردین ۱۴۰۴

گزارش سالانه اینورس؛ اتفاقات و دستاوردهای سال ۱۴۰۳

۵ فروردین ۱۴۰۴

تغییر در مهلت دسترسی به دوره‌های اینورس

۱۸ اسفند ۱۴۰۳

درخشش انیمیشن کوتاه برنده اسکار: «در سایه سرو»

۱۳ اسفند ۱۴۰۳

«ریفرال»: سیستم هدیه معرفی مدرسه اینورس چطور کار...

۸ بهمن ۱۴۰۳

«جستجوی قهرمان‌‎هایی که اَبَر نیستن» به پایان رسید

۲۷ آذر ۱۴۰۳

خرید اقساطی دوره های آنلاین اینورس با همکاری...

۲۱ آبان ۱۴۰۳

برگزاری بیستمین دوره جشنواره فیلم کوتاه نهال با...

۲۸ مهر ۱۴۰۳

به‌مناسبت روز جهانی ناشنوایان زیرنویس‌ دوره‌ های اینورس...

۸ مهر ۱۴۰۳

نظر خود را ثبت کنید Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

آخرین مطالب

  • قیمت‌ها رو به گذشته برگردوندیم

    ۳۱ فروردین ۱۴۰۴
  • منتورشیپ دوره‌های اینورس چیه و چطور کار می‌کنه؟

    ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
  • گزارش سالانه اینورس؛ اتفاقات و دستاوردهای سال ۱۴۰۳

    ۵ فروردین ۱۴۰۴
  • تغییر در مهلت دسترسی به دوره‌های اینورس

    ۱۸ اسفند ۱۴۰۳
  • درخشش انیمیشن کوتاه برنده اسکار: «در سایه سرو»

    ۱۳ اسفند ۱۴۰۳

شبکه‌های اجتماعی اینورس

Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin Youtube Telegram
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Linkedin
  • Youtube
  • Telegram
بلاگ اینورس
  • خانه
  • مقالات
    • گرافیک دیزاین

      روز جهانی آرتیست از اینورس یک میلیون تومن…

  • اخبار
  • بوت‌کمپ
  • وبسایت مدرسه اینورس